Σούπερ Λίγκα: Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010 17:18
UPD:17:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

A- A A+

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου στη δίκαιη μεταξύ τους λευκή ισοπαλία στο Καυταντζόγλειο.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο η κάθε μια, χωρίς καμία τους όμως να καταφέρει στο διάστημα της υπεροχής της να φτάσει στο γκολ που θα της έδινε τη νίκη.

Ο «γηραιός» ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και τρεις φορές έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Γιακούποβιτς κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Στην επανάληψη οι Βολιώτες ήταν εκείνοι που βγήκαν μπροστά και επέβαλαν το παιχνίδι τους, όμως όταν στο 83' ο Μάρτινς βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή του Ελευθερόπουλου, αγχώθηκε χωρίς λόγο και αστόχησε, πετώντας στα σκουπίδια τη μεγαλύτερη ευκαιρία στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Κυριαζής, Κανακούδης, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία (82' Ρομάν), Αραμπατζής (74' Βουτσιάς), Στσοτ (59' Βέλλιος), Μάρα, Ιάκομπ

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μάρτιν, Αλβάρες, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Καμπάνταης (46' Μπρέσκα), Καπετάνος (81' Τομάς), Σέλεζι, Ρίκκα (70' Κάστρο), Ρόκας

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις