Αθλητικά
Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010 17:18

Σούπερ Λίγκα: Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου στη δίκαιη μεταξύ τους λευκή ισοπαλία στο Καυταντζόγλειο.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου στη δίκαιη μεταξύ τους λευκή ισοπαλία στο Καυταντζόγλειο.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο η κάθε μια, χωρίς καμία τους όμως να καταφέρει στο διάστημα της υπεροχής της να φτάσει στο γκολ που θα της έδινε τη νίκη.

Ο «γηραιός» ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και τρεις φορές έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Γιακούποβιτς κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Στην επανάληψη οι Βολιώτες ήταν εκείνοι που βγήκαν μπροστά και επέβαλαν το παιχνίδι τους, όμως όταν στο 83' ο Μάρτινς βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή του Ελευθερόπουλου, αγχώθηκε χωρίς λόγο και αστόχησε, πετώντας στα σκουπίδια τη μεγαλύτερη ευκαιρία στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Κυριαζής, Κανακούδης, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία (82' Ρομάν), Αραμπατζής (74' Βουτσιάς), Στσοτ (59' Βέλλιος), Μάρα, Ιάκομπ

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μάρτιν, Αλβάρες, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Καμπάνταης (46' Μπρέσκα), Καπετάνος (81' Τομάς), Σέλεζι, Ρίκκα (70' Κάστρο), Ρόκας