Νέα δημοσκόπηση της MRB για τα πολιτικά κόμματα

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2002 07:18
UPD:07:28
A- A A+

Μείωση της διαφοράς μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, καταγράφει δημοσκόπηση της MRB που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 6,1 μονάδες από 9,4 που ήταν η διαφορά στη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας των περασμένο Ιούνιο. Ως προς την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο Κώστας Καραμανλής προηγείται κατά 0,4% από 3,5% στην προηγούμενη δημοσκόπηση.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 38,5%, το ΠΑΣΟΚ 32,4% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,7%, ο Συνασπισμός με 3,5%, το ΛΑΟΣ με 2,3% και το ΔΗΚΚΙ με 2,2%.

«Η κυβέρνηση λαμβάνει υπ'όψιν τις ενδείξεις από τις δημοσκοπήσεις, χωρίς όμως αυτές να καθορίζουν τις πράξεις της και τα πιστεύω της», τόνισε χθες ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο. Ο κ. Σημίτης πρόσθεσε ότι θα πρέπει να συνεχιστούν εντατικά οι προσπάθειες και ειδικά τους επόμενους μήνες που θα αναλάβει η χώρα μας την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καθώς δεν πρέπει, όπως είπε, να υπάρξει η αίσθηση ότι εγκαταλήφθηκαν οι προσπάθειες στο εσωτερικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή