Γαλλία: Προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω κακοκαιρίας

Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2010 07:35

Περίπου το 50% των δρομολογίων των τρένων Eurostar, που συνδέουν το Παρίσι με το Λονδίνο, αλλά και τη βρετανική πρωτεύουσα με τις Βρυξέλλες, θα ακυρωθούν σήμερα, λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε μεγάλα τμήματα της Ευρώπης.

A- A A+

Περίπου το 50% των δρομολογίων των τρένων Eurostar, που συνδέουν το Παρίσι με το Λονδίνο, αλλά και τη βρετανική πρωτεύουσα με τις Βρυξέλλες, θα ακυρωθούν σήμερα, λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε μεγάλα τμήματα της Ευρώπης, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Eurostar.

«Επτά δρομολόγια μετ΄επιστροφής μεταξύ Παρισιού και Βρετανίας και πέντε μεταξύ Βρυξελλών και Βρετανίας θα ακυρωθούν», δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι οι επιβάτες θα πρέπει να εξετάσουν τη δυνατότητα αναβολής του ταξιδιού τους.

Τα δρομολόγια που θα ακυρωθούν είναι αυτά που γίνονται νωρίς το πρωΐ και αργά το βράδυ. Η Eurostar ενημέρωσε τους επιβάτες ότι όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν πρέπει να παρουσιαστούν στους σταθμούς στην προβλεπόμενη ώρα και εάν δεν γίνει το δρομολόγιο θα τους παραχωρηθεί θέση στο επόμενο δρομολόγιο.

Προβλήματα στις εκτελέσεις δρομολογίων τρένων αναμένονται και στη Γαλλία. Η εταιρεία SNCF ανακοινωσε ότι περίπου το 20% των δρομολογίων τρένων μεγάλης ταχύτητας μεταξύ Παρισιού και των νοτιο-ανατολικών σταθμών δεν θα εκτελεσθούν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή