Σ. Χατζηγάκης: Συνέχεια στο διάλογο όταν ανοίξουν οι δρόμοι

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009 16:11
UPD:17:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Σκλήρυνε τη στάση του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος προέβη σε ακύρωση των συναντήσεών του με τους εκπροσώπους της ΠΑΣΕΓΕΣ και των μπλόκων της Πελοποννήσου, διαμηνύοντας πως ο διάλογος με τους αγρότες θα ξανανοίξει, αφού αποχωρήσουν από τα μπλόκα τους.

«Ο διάλογος για τα σοβαρά προβλήματα της ελληνικής γεωργίας θα αρχίσει τις προσεχείς ημέρες, αφού ανοίξουν οι δρόμοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

«Ο διάλογος για τα σοβαρά προβλήματα της ελληνικής γεωργίας θα αρχίσει τις προσεχείς ημέρες, αφού ανοίξουν οι δρόμοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως οι συναντήσεις αυτές τελικά θα πραγματοποιηθούν γύρω στις 7 το απόγευμα. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις.

Μέχρι στιγμής πάντως, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Κορίνθου, οι αγρότες παραμένουν στο μπλόκο του Ισθμού. Νωρίτερα, υπήρχαν πληροφορίες για απόσυρσή τους κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον υπουργό.

Νωρίτερα, η κυβέρνηση απηύθυνε νέα έκκληση στους αγρότες να ανοίξουν τους δρόμους. Ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τόνισε πως η κυβέρνηση έχει σκύψει πάνω από τα αιτήματά τους και - όπως είπε και χθες ο πρωθυπουργός - έχει κάνει ήδη το καλύτερο δυνατόν. «Τώρα πια είναι στην πλευρά των αγροτών να ανταποκριθούν στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Δεν νοείται πια να μένουν κλειστοί οι δρόμοι» τόνισε.

Σε ανάλογες δηλώσεις προέβησαν η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/01/27/1621915.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή