Δ. Αβραμόπουλος: «Είμαστε οι μόνοι χωρίς εθνικό σχέδιο για την κρίση»

«Το ΠΑΣΟΚ προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο ζητώντας συνεχώς εκλογές»
Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2009 15:24
UPD:15:26
A- A A+

Τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Δ. Αβραμόπουλου σε ραδιοφωνικό σταθμό για την εκλογολογία των τελευταίων ημερών, κλήθηκε να σχολιάσει σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

«Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει καταρτίσει εθνικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της κρίσης. Δεν έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο εσωτερικής συνεννόησης. Όλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κρίση για να αποκομίσουν πολιτικά και κομματικά οφέλη», δήλωσε σε συνέντευξή του στον Alpha 989, ο κ. Αβραμόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, ενώ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο ζητώντας συνεχώς προσφυγή στις κάλπες.

«Ο τόπος δεν χρειάζεται κορυφαία πρόσωπα, χρειάζεται κορυφαίες πολιτικές», υπογράμμισε εξάλλου στη συνέντευξή του ο υπουργός Υγείας και για την προοπτική εξάντλησης της 4ετίας από την κυβέρνησης υποστήριξε ότι ο αριθμός των 151 βουλευτών δεν είναι επισφαλής, αλλά αριθμός απόλυτης σιγουριάς και ασφάλειας. «Ορίζοντας μας είναι η 4ετία, τότε θα κριθούμε και τότε θα είναι η πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση, οι εκλογές. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να σερνόμαστε πίσω από την εκλογολογία, κάνει κακό στην Οικονομία, στον τόπο, στην πολιτική», παρατήρησε ο κ. Αβραμόπουλος.

Ο υπουργός, διευκρίνισε ο κ. Αντώναρος, με αυτό που είπε ασκεί κριτική στο ΠΑΣΟΚ και άλλους φορείς και υποστήριξε πως η κυβέρνηση έχει σχέδιο και αντιμετωπίζει τα προβλήματα με έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο.

Ερωτηθείς αν υπάρχει ικανοποίηση από το κυβερνητικό έργο, ένα μήνα μετά τον ανασχηματισμό, ο κ. Αντώναρος σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν κρίνεται από τη μία ημέρα στην άλλη, αλλά από το συνολικό της έργο. Στόχος, είπε, είναι η υλοποίηση των δεσμεύσεων και η πρόοδος του μεταρρυθμιστικού έργου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή