Δήλωση Βαλβέρδε για το επεισόδιο με Λέτο

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2009 13:56
UPD:15:35

«Όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, για εμένα πρωταρχικό μέλημα αποτελεί η πειθαρχία και η ηρεμία της ομάδας, η οποία είναι πάνω απ' όλους μας», τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

A- A A+

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού αφήνει τις όποιες αποφάσεις για το μέλλον του Σεμπαστιάν Λέτο ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε δήλωσή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού, με αφορμή το νέο σοβαρό επεισόδιο που είχε στην προπόνηση με τον Αργεντίνο μέσο, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρει τα εξής: «Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης δημιουργήθηκε θέμα με τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος, για πολλοστή φορά, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αναγκάζοντάς με να τον στείλω στα αποδυτήρια. Για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημέρωσα την διοίκηση, η οποία είναι αρμόδια για να αποφασίσει σχετικά». «Όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, για εμένα πρωταρχικό μέλημα αποτελεί η πειθαρχία και η ηρεμία της ομάδας, η οποία είναι πάνω απ' όλους μας», καταλήγει ο Βαλβέρδε.

Πηγές στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι ο Λέτο θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα παρά την πρόθεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο το δανεισμό του Αργεντίνου από τη Λίβερπουλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις