Αθλητικά
Τρίτη, 03 Μαρτίου 2009 13:56

Δήλωση Βαλβέρδε για το επεισόδιο με Λέτο

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού αφήνει τις όποιες αποφάσεις για το μέλλον του Σεμπαστιάν Λέτο ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Ερνέστο Βαλβέρδε. Δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού αφήνει τις όποιες αποφάσεις για το μέλλον του Σεμπαστιάν Λέτο ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε δήλωσή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού, με αφορμή το νέο σοβαρό επεισόδιο που είχε στην προπόνηση με τον Αργεντίνο μέσο, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρει τα εξής: «Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης δημιουργήθηκε θέμα με τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος, για πολλοστή φορά, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αναγκάζοντάς με να τον στείλω στα αποδυτήρια. Για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημέρωσα την διοίκηση, η οποία είναι αρμόδια για να αποφασίσει σχετικά». «Όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, για εμένα πρωταρχικό μέλημα αποτελεί η πειθαρχία και η ηρεμία της ομάδας, η οποία είναι πάνω απ' όλους μας», καταλήγει ο Βαλβέρδε.

Πηγές στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι ο Λέτο θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα παρά την πρόθεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο το δανεισμό του Αργεντίνου από τη Λίβερπουλ.