Συνεννόηση στα αυτονόητα ζήτησε εκ νέου ο Πρωθυπουργός

«Όταν η κρίση χτυπάει την πόρτα μας, κανείς δεν μπορεί να κωφεύει»
Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2009 12:08
UPD:12:26

A- A A+

Νέα έκκληση για συναίνεση και συνεννόηση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, απηύθυνε σήμερα ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Χρειάζεται ωριμότητα από όλους. Είναι ανάγκη επιτέλους να συνεννοηθούμε στα βασικά, τα αυτονόητα. Όταν η κρίση χτυπάει την πόρτα μας, κανείς δεν μπορεί να κωφεύει», υπογράμμισε ο κ. Καραμανλής.

«Ολόκληρη η Ευρώπη βιώνει την πιο συνθέτη, την πιο μεγάλη κρίση μετά τον πόλεμο, μία κρίση που εξελίσσεται κάθε μέρα με τέτοιο τρόπο που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τη διάρκεια, την έκταση, το βάθος των συνεπειών της. Ενα είναι βέβαιο, ότι για να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές και κυρίως οι κοινωνικές επιπτώσεις της κρίσης, χρειάζεται συγκροτημένο σχέδιο, αλλά και διαρκής επαγρύπνηση για να προσαρμόζουμε τις δράσεις μας στα δεδομένα που συνεχώς αλλάζουν», σημείωσε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

«Χρειάζεται όμως, σήμερα περισσότερο από ποτέ, υπεθυνότητα και ωριμότητα από όλους. Από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, από όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, από όλους τους πολίτες», επ Όταν η κρίση χτυπάει την πόρτα μας κανείς δεν μπορεί να κωφεύει», επεσήμανε ο κ. Καραμανλής και κατέληξε λέγοντας: «Είναι ανάγκη, επιτέλους, να συνεννοηθούμε στα βασικά, στα αυτονόητα. Όταν η κρίση χτυπάει την πόρτα μας κανείς δεν μπορεί να κωφεύει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή