Αντώναρος: Η συνεχής άρνηση δεν οδηγεί πουθενά

«¶λλοι προκαταλαμβάνουν τις αυριανές συζητήσεις»
Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2009 14:31
UPD:14:35

Σε ερώτηση για το αν η άρνηση για διάλογο και συναίνεση οδηγεί σε εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε πως «ησυνεχής εκλογολογία βλάπτει το δημόσιο συμφέρον».

A- A A+

Για «ακραίες τοποθετήσεις» της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και ειδικά του κ. Παπανδρέου, «οι οποίες δεν συμβάλουν στην οικοδόμηση κλίματος συνεννόησης», εν όψει της αυριανής συνάντησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Πρωθυπουργό έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Αντώναρος αναφερόμενος στις επαφές του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, τόνισε πως προσδοκά ότι «όσοι προσέρχονται στο διάλογο, δεν προσέρχονται με προσχηματική πρόθεση», ενώ υπογράμμισε ότι δεν θέλει να προκαταλάβει ούτε το περιεχόμενο, ούτε την έκβαση των αυριανών συζητήσεων.

«¶λλοι προκαταλαμβάνουν τις αυριανές συζητήσεις. Όχι η κυβέρνηση […] Την κυβέρνηση όμως δεν την εγκαταλείπει η ελπίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο στις αυριανές επαφές να απορριφθεί η έκκληση του πρωθυπουργού για συναίνεση στην πολιτική της κυβέρνησης, ο κ. Αντώναρος τόνισε πως « η συνεχής άρνηση δεν οδηγεί πουθενά και δεν θα αφαιρέσει από την κυβέρνηση το καθήκον της να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον».

Σε ερώτηση για το αν η άρνηση για διάλογο και συναίνεση οδηγεί σε εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε πως «ησυνεχής εκλογολογία βλάπτει το δημόσιο συμφέρον».

Σχετικά με την πολιτική που η κυβέρνηση έχει υιοθετήσει έως σήμερα για τη διέξοδο από την κρίση, σημείωσε πως «κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να δίνονται λύσεις και οι επιπτώσεις να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες από αυτή την κρίση».

Καταλήγοντας, ο κ. Αντώναρος τόνισε ότι η κυβέρνηση φροντίζει ώστε αφενός να εξασφαλίζεται η ρευστότητα για την οικονομία και αφετέρου να συμπαραστέκεται μέσα στα όρια των αντοχών της οικονομίας, στις ομάδες του πληθυσμού που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή