Στις Βρυξέλλες σήμερα ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009 10:20
UPD:11:04
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Ο κ. Καραμανλής θα συμμετάσχει σε συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και κατόπιν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Tο απόγευμα της Πέμπτης, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της πρώτης ημέρας των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και το βράδυ ο πρωθυπουργός θα μετάσχει στο δείπνο εργασίας των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Οι εργασίες της Συνόδου θα συνεχιστούν το πρωί της Παρασκευής και μετά την ολοκλήρωσή της, ο πρωθυπουργός θα κάνει δηλώσεις.

Στην ατζέντα του Συμβουλίου αναμένεται να βρεθούν η οικονομική κρίση που πλήττει την ΕΕ, θέματα ενέργειας, η κλιματική αλλαγή, η Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας και η Ανατολική Εταιρική Σχέση, οι Σχέσεις ΕΕ-ΗΠΑ και η Συνθήκη της Λισαβόνας.

Στις Βρυξέλλες θα είναι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, για τη συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES), ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή