Α. Σπηλιωτόπουλος: Ανάγκη εκσυγχρονισμού στην εκπαίδευση

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009 14:15
UPD:14:24

«Συλλογικά και ομαδικά, θέλουμε να δουλέψουμε, όσο το δυνατόν, πιο συντονισμένα και αποτελεσματικά και για την εκπαίδευση», σημείωσε ο υπουργός Παιδείας.

A- A A+

Εξαιρετικά χρήσιμη χαρακτήρισε ο υπουργός Παιδείας ¶ρης Σπηλιωτόπουλος τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης της χώρας, ενώ τόνισε ότι «επιβεβαιώνεται η ανάγκη βελτιωτικών κινήσεων, αλλαγών και εκσυγχρονισμού των εκπαιδευτικών μας δομών, σε όλα τα επίπεδα».

«Συλλογικά και ομαδικά, θέλουμε να δουλέψουμε, όσο το δυνατόν, πιο συντονισμένα και αποτελεσματικά και για την εκπαίδευση, η οποία αποκεντρώνεται σε περιφερειακό επίπεδο, και για να αφουγκραστούμε τα προβλήματα και να δούμε, εκεί που υπάρχει δυνατότητα, ποια λύση θα δώσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επανέλαβε επίσης ότι στόχος είναι «να είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας σχετικά με τον Εθνικό Διάλογο για την Παιδεία που είναι σε εξέλιξη […] να δρομολογήσουμε την εφαρμογή απόψεων με στρατηγικό σχεδιασμό μακράς πνοής και σε διάστημα ικανό να απορροφηθούν ομαλά από τους φυσικούς τους δέκτες: τους μαθητές, τους γονείς».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή