Γ. Παπανδρέου: Πράξη και όχι μεγάλα λόγια για την Ευρώπη

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009 17:58
UPD:21:05

Την πεποίθησή του ότι η Ευρώπη χρειάζεται μπροστά στην οικονομική κρίση «μια πολιτική, που δεν είναι πολιτική αδράνειας, αλλά ενεργού στήριξης της οικονομίας, προστασίας της εργασίας, τόνωσης της οικονομίας, μέσα από την «πράσινη ανάπτυξη» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γ. Παπανδρέου μετά τη συνάντηση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) στις Βρυξέλλες.

A- A A+

«Μπροστά στην οικονομική κρίση απαιτείται μια άλλη πολιτική» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις του μετά τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ευρώπη χρειάζεται μπροστά στην οικονομική κρίση «μια πολιτική, που δεν είναι πολιτική αδράνειας, αλλά ενεργού στήριξης της οικονομίας, προστασίας της εργασίας, τόνωσης της οικονομίας, μέσα από την «πράσινη ανάπτυξη».

ΠΑΣΟΚ
Γ. Παπανδρέου: Πράξη και όχι μεγάλα λόγια για την Ευρώπη

Γ. Παπανδρέου: Πράξη και όχι μεγάλα λόγια για την Ευρώπη

Έκανε επίσης λόγο για «μια πολιτική προστασίας του οικογενειακού εισοδήματος και των προνοιακών δομών, δηλαδή του κοινωνικού κράτους, της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας», τονίζοντας πως «όλα αυτά δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, χρειάζονται πράξη». «Κι εμείς, οι σοσιαλιστές, είμαστε έτοιμοι για την πράξη, με σχέδιο, με στόχους, με δεσμεύσεις, με αποφασιστικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή