ΑΣΕΠ: Προκηρύξεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009 12:23
UPD:12:32
A- A A+

Απεστάλη από το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2Ε/2009 Προκήρυξη, που αφορά την πλήρωση πέντε (5) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών, που μπορεί να ανανεώνεται, του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν.2190/1994 όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα.

Οι θέσεις κατά γνωστικό αντικείμενο, καθώς και τα γενικά και ειδικά προσόντα πρόσληψης έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ( www.asep.gr ).

Εξάλλου, εκδόθηκε η 1Ε/2009 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 86/12.3.2009, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά την πλήρωση τριών (3) θέσεων ελεγκτών ιατρών ειδικότητας παθολόγου ή γενικής ιατρικής με θητεία τριών ετών, που μπορεί να ανανεώνεται, στις Περιφέρειες: Στερεάς Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ( www.asep.gr ) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνη 8, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα), από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τις Περιφέρειες της χώρας.

Το έντυπο «Αίτηση ? Υπεύθυνη Δήλωση» (έντυπο ΑΣΕΠ με τη ένδειξη ΕΕ) διατίθεται από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, καθώς και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ( www.asep.gr ).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της Παρασκευής 24 Απριλίου 2009.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή