Εγκύκλιος ΥΠΕΣ για συμμετοχή στην «Ώρα της Γης»

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009 17:51
UPD:18:03
A- A A+

Εγκύκλιος για τη συμμετοχή στην εκστρατεία «Ώρα της Γης», την οποία υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος εστάλη προς όλα τα Υπουργεία, τις Περιφέρειες, τις Ανεξάρτητες Αρχές, όλες τις Γενικές και Ειδικές Γραμματείες των Υπουργείων

Το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου έχει ως εξής:

Θέμα: Συμμετοχή στην παγκόσμια πρωτοβουλία «Η ώρα της γης»

Οι ραγδαίες κλιματικές αλλαγές επιβάλλουν τη συμμετοχή όλων στην παγκόσμια πρωτοβουλία «Η ώρα της γης», η οποία απευθύνεται σε κάθε πολίτη , κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα στον πλανήτη.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω πρωτοβουλίας, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009, στις 20.30 μ.μ., καλούνται οι αποδέκτες του παρόντος , σε έμπρακτη συμμετοχή στην πρωτοβουλία αυτή, να σβήσουν τα εξωτερικά φώτα των δημοσίων υπηρεσιών (κεντρικών κτηρίων , περιφερειακών υπηρεσιών και εποπτευόμενων φορέων - ν.π.δ.δ., κτήρια των Ο.Τ.Α α΄ και β΄ βαθμού) εφόσον αυτό δεν θα προκαλέσει τυχόν προβλήματα λειτουργίας ή ασφάλειας εγκαταστάσεων.

Η συμμετοχή όλων στην πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μήνυμα ελπίδας για τη διάσωση του περιβάλλοντος , αλλά και δημιουργία των εχεγγύων εκείνων που διασφαλίζουν πρωτίστως το αγαθό της ίδιας της ζωής.

Οι αποδέκτες του παρόντος παρακαλούνται για την ενημέρωση των φορέων που εποπτεύουν . Ειδικότερα , η Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών παρακαλείται για την κοινοποίηση του παρόντος στους Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή