Α. Διαμαντοπούλου: Το ΥΠΟΙΟ επιχειρεί να δημιουργήσει σύγχυση

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009 20:35
UPD:20:52
A- A A+

Την αντίδραση της πολιτικής εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα Παιδείας ¶ννας Διαμαντοπούλου προκάλεσαν αναφορές του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου, ο οποίος υποστήριξε πως είχε ταχθεί υπέρ των απόψεων της Επιτροπής Σπράου που είχε θέσει θέμα εξίσωσης ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης μεταξύ αντρών και γυναικών http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/03/27/1646491.htm ,.

Σε δήλωσή της, η κ. Διαμαντοπούλου κατηγορεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης πως «στην αγωνιώδη προσπάθεια να δικαιολογήσει τις αποτυχίες του, επιχειρεί να δημιουργήσει σύγχυση για να αποφύγει την ανάληψη των ευθυνών του».

Προσθέτει πως στο απόσπασμα της ομιλίας της που παρατίθεται στην ανακοίνωση του υπουργείου είναι σαφές ότι αναφέρεται «στην επίτευξη της ίσης μεταχείρισης στη "συνέχεια μιας μεταβατικής φάση", η οποία αφορά φυσικά την ανάγκη επίτευξης ίδιων προϋποθέσεων και ίσων ευκαιριών στον εργασιακό βίο των ανδρών και γυναικών».

«Δεν έχω παρά να επαναλάβω προς τον κ. Παπαθανασίου αυτό που του συνιστούν και οι Ευρωπαίοι ομόλογοί του: "Επιτέλους σοβαρευτείτε"».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή