Κόντρες πρώτων κυριών

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2009 17:05
UPD:17:23

A- A A+

Πέρσι τέτοιο καιρό κανείς δεν αναρωτιόταν ποια είναι η κομψότερη πρώτη κυρία στον πλανήτη. Η βασίλισσα της διπλωματικής σκακιέρας ήταν αναμφίβολα η νέα σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί. Μοντέλο, τραγουδίστρια, πρώην σύντροφος του Έρικ Κλάπτον και του Μικ Τζάκερ ήταν η γυναίκα που κάθε σύζυγος ηγέτη θα απέφευγε να φωτογραφηθεί μαζί της.

Σήμερα στο Στρασβούργο, όμως, η Μισέλ Ομπάμα θύμισε σε όλους ότι η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών διεκδικεί επάξια το θρόνο της κομψότητας. Η άνεση, η ευστροφία και η ομορφιά της είχαν ήδη κερδίσει το κοινό αίσθημα από την τελετή ορκωμοσίας του συζύγου της, με αποκορύφωμα τη φωτογράφισή της για το εξώφυλλο που παραχώρησε στο αμερικανικό Vogue.

Καθώς ο κ. και η κ. Ομπάμα προσέρχονταν σήμερα στο Rohan Palace όπου θα τους περίμεναν ο Γάλλος πρόεδρος με τη σύζυγό του, τα βλέμματα των φωτογράφων εγκατέλειψαν τους κορυφαίους διπλωμάτες και καρφώθηκαν στο «πεδίο μάχης» των πρώτων κυριών.

Η κ. Μπρούνι-Σαρκοζί με ένα στιλάτο πλην σοβαρό γκρι φόρεμα κατευθύνθηκε προς το μέρος της κυρίας Ομπάμα, η οποία φορούσε ένα υπέροχο φλοράλ σύνολο, ανταλλάσσοντας θερμή χειραψία πρώτα μαζί της και έπειτα με το σύζυγό της.

Πηγή: The Times

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή