Ο Ecclestone απειλεί με σκληρή ποινή τη McLaren

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009 11:21
A- A A+

O Bernie Ecclestone, το «αφεντικό» της Formula 1 φάνηκε αποφασισμένος να εξετάσει ενδελεχώς το θέμα της στάσης της McLaren και τα ψέματα των στελεχών της (ιδίως του Lewis Hamitlon) προς τους αγωνοδίκες στο Grand Prix της Αυστραλίας.

Το μεγάλο αφεντικό της Formula 1 ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η τιμωρία που μπορεί να επιβληθεί στη McLaren ίσως να είναι αποκλεισμός από έναν ή και περισσότερους αγώνες. «Πρέπει να ερευνήσουμε το θέμα πολύ προσεχτικά», δήλωσε ο Ecclestone, σημειώνοντας ότι «το περιστατικό μπορεί να αφορά κατά κύριο λόγο το κλέψιμο ενός βαθμού και μίας θέσης, αλλά όταν αυτά αξίζουν αρκετά χρήματα, τότε κατά κύριο λόγο πρόκειται για απάτη. Είμαι σίγουρος ότι όλα ξεκίνησαν χωρίς δόλο και χωρίς να υπολογιστούν οι συνέπειες».

Για τον περυσινό παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton, ο Ecclestone θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει άλλη τιμωρία πέραν του αποκλεισμού του από το Grand Prix της Αυστραλίας. Ο πιλότος της McLaren ζήτησε δημόσια συγγνώμη στο Grand Prix της Μαλαισίας, αφήνοντας όμως κάποια υπονοούμενα για τον απολυμένο, πλέον, αγωνιστικό διευθυντή Dave Ryan.

Το τελευταίο επεισόδιο αυτού του σίριαλ που συγκλονίζει τον κόσμο της Formula 1, πριν καλά-καλά ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα, θα παιχθεί στις 29 Απριλίου στην έκτακτη συνεδρίαση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο Παρίσι, όπου η McLaren έχει κληθεί σε απολογία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις