F1: Ο R. Kubica ελπίζει σε καλύτερη τύχη

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009 11:23
A- A A+

Αλλιώς ονειρευόταν τη φετινή χρονιά ο Robert Kubica και αλλιώς του έχουν έρθει μέχρι στιγμής τα πράγματα. Ο 24χρονος πιλότος της ΒΜW Sauder ελπίζει πως στην πίστα της Σαγκάης, στην Κίνα θα έχει καλύτερη τύχη και θα μπορέσει να ανέβει στο βάθρο όπως ο ομόσταυλός του Nick Heidfeld που τερμάτισε δεύτερος στη Μαλαισία.

Ο Πολωνός στους δύο πρώτους αγώνες δεν έχει καταφέρει να δει την καρό σημαία του τερματισμού. Στην Αυστραλία βγήκε εκτός πίστας, καταστρέφοντας το μονοθέσιο του μετά από σύγκρουση με το Sebastian Vettel κι ενώ διεκδικούσαν τη δεύτερη θέση. Στη Μαλαισία προδόθηκε από τον κινητήρα της BMW χωρίς να μπορέσει να ολοκληρώσει ούτε τον πρώτο γύρο.

Ετσι, στην Κίνα, τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος ευελπιστεί ότι η τύχη θα του χαμογελάσει, αν και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά του στην πίστα της Σαγκάης λένε το αντίθετο. Το 2007 παρά το γεγονός ότι προηγείτο, εγκατέλειψε από πρόβλημα στα υδραυλικά ενώ πέρυσι τερμάτισε μόλις έκτος, χάνοντας οποιεσδήποτε ελπίδες είχε να διεκδικήσει τον τίτλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις