Βραδινό το Grand Prix της Μαλαισίας;

Τρίτη, 14 Απριλίου 2009 14:43

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες στο φετινό αγώνα και η διακοπή του 24 γύρους πριν το τέλος, ήταν οι λόγοι που έκαμψαν τις αντιρρήσεις των υπευθύνων της πίστας της Σεπάνγκ για μετακίνηση της ώρας διεξαγωγής του Grand Prix.

A- A A+

Εντείνονται οι φήμες που θέλουν το Grand Prix της Μαλαισίας από το 2010 να είναι ο δεύτερος αγώνας που θα διεξάγεται νύχτα.

Αν και αρχικά, οι διοργανωτές του αγώνα ήταν αντίθετοι στην ιδέα ενός νυχτερινού Grand Prix λόγω υψηλού κόστους, μερικές ημέρες μετά την έκβαση της φετινής αναμέτρησης, οι αντιστάσεις δείχνουν να κάμπτονται.

Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα, οι άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά και το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε σε μόλις 33 γύρους δημιούργησαν ανησυχίες στους διοργανωτές για το μέλλον της διοργάνωσης.

«Μετά από κάθε αγώνα έχουμε συνεχείς επαφές με τον Μπέρνι Έκλεστοουν για τις βελτιώσεις που μπορούμε να κάνουμε. Το θέμα διεξαγωγής του αγώνα νωρίτερα ή το βράδυ θα διευθετηθεί σύντομα» δήλωσε ο πρόεδρος της πίστας της Σεπάνγκ Ντατούκ Μοκχαζανί Μαχαθίρ, ο οποίος δήλωσε ότι το επιπλέον οικονομικό κόστος διεξαγωγής του αγώνα (λόγω αγοράς προβολέων) μπορεί να το ισοσταθμιστεί εάν η πίστα νοικιαστεί και για άλλους αγώνες κατά την διάρκεια του έτους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις