F1: Δεν απασχολεί τον Χάμιλτον η παραίτηση Ντένις

Σάββατο, 18 Απριλίου 2009 18:14

Η αδιάφορη αντίδραση του Λιούις Χάμιλτον σε ό,τι αφορά στην παραίτηση του Ρον Ντένις από τη McLaren F1, επαληθεύει της φήμες που αναφέρουν ότι υπάρχει ένταση μεταξύ τους.

A- A A+

Η αδιάφορη αντίδραση του Λιούις Χάμιλτον σε ό,τι αφορά στην παραίτηση του Ρον Ντένις από τη McLaren F1, επαληθεύει της φήμες που αναφέρουν ότι υπάρχει ένταση μεταξύ τους.

Ο Ντένις, τη Μ. Πέμπτη αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά στον χώρο της Φόρμουλα 1, γεγονός που όπως φαίνεται από τις απαντήσεις του Λιούις Χάμιλτον, δεν φάνηκε να τον στεναχωρεί ιδιαίτερα.

«Δεν στεναχωρήθηκα. Ηταν έκπληξη για εμένα αλλά δεν το είχα ακούσει. Εμεινα το ίδιο έκπληκτος όσο και η υπόλοιπη ομάδα», ήταν η απάντηση του περυσινού παγκόσμιου πρωταθλητή σε ερωτήσεις εκπροσώπων του Τύπου.

Η αντίδραση του, βέβαια, ήταν αναμενόμενη καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα (και ιδίως μετά το Grand Prix της Αυστραλίας με τα ψέματα τόσο του ιδίου όσο και της ομάδας), οι σχέσεις του Ντένις με την οικογένεια Χάμιλτον είχαν ψυχραθεί.

Εντούτοις, ο 24χρονος οδηγός αναγνώρισε την προσφορά του 61χρονου Βρετανού τόσο στον ίδιο όσο και στη ομάδα της McLaren,. Τόνισε μάλιστα, πως κάποια στιγμή το πρώην «αφεντικό» του θα αποχωρούσε αλλά δήλωσε άγνοια για ποιο λόγο αυτή η χρονική στιγμή ήρθε τώρα.

«Η ενθάρρυνση και η υποστήριξη του Ρον ήταν τεράστια για εμένα και πάντα θα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου» δήλωσε ο Χάμιλτον αλλά στην ερώτηση αν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί του απάντησε αρνητικά.

Σε ό,τι αφορά στην παραίτηση που υπέβαλλε ο επικεφαλής της McLaren Μάρτιν Γουίτμαρς προς το συμβούλιο της ομάδας για το «σκάνδαλο» με τα ψεύδη και γενικότερα τις δηλώσεις του βρετανού επικεφαλής πως η ομάδα θα πρέπει να βελτιώσει τις σχέσεις με τη FIA, ο Χάμιλτον προτίμησε να κρατήσει τις απόψεις του για τον εαυτό του δηλώνοντας «Δεν έχει καμία σχέση με εμένα. Εδώ είμαι για να αγωνιστώ και θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου. Ό,τι αποφασίζει η ομάδα, αφορά εκείνους, ρωτήστε καλύτερα εκείνους».

Η αλήθεια είναι ότι η σχέσεις της οικογένεια Χάμιλτον με τη McLaren αυτή την περίοδο δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο. Φήμες αναφέρουν ότι έχουν γίνει επαφές με τη Brawn GP για αντικαταστήσει ο Βρετανός πιλότος το Ρούμπενς Μπαρικέλο.

Για να μην εντείνει, όμως, περισσότερο τα πνεύματα και τα όσα ακούγονται ο Χάμιλτον ανακοίνωσε στην Κίνα ότι έχει συμβόλαιο και είναι ευχαριστημένος στη McLaren, χωρίς ωστόσο να δώσει μία σαφή απάντηση για το μέλλον.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις