F1: Αλλάζει στρατόπεδο η Santander;

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 14:33
A- A A+

«Φούντωσαν» το Σαββατοκύριακο στο Μπαχρέιν οι φήμες ότι η ισπανική τράπεζα Santander ετοιμάζεται να αλλάξει στρατόπεδο, αφήνοντας τη McLaren και επιλέγοντας τη Ferrari.

Η ισπανική τράπεζα με την άφιξη του Φερνάντο Αλόνσο το 2007 στην McLaren είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα που εδρεύει στο Ουόκινγκ ως μέγας χορηγός της.

Ένα χρόνο μετά ο ισπανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής αποχώρησε από την McLaren ενώ η Santander παρέμεινε διότι τη δέσμευε το συμβόλαιό της. Κατά συνέπεια, φέτος που λήγουν οι υποχρεώσεις της, η ισπανική τράπεζα αναζητεί νέο συνεργάτη και φαίνεται ότι ήδη τον βρήκε στη Ferrari.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της τράπεζας Εμίλιο Μποτίν, συναντήθηκε για 20 περίπου λεπτά στο ιδιόκτητο κτήριο της εταιρείας του Μαρανέλο στο Μπαχρέιν με τον Λούκα ντι Μοντετζέμολο, «αφεντικό» της Ferrari.

Φήμες αναφέρουν ότι η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί και ότι η Santander από το 2010 θα είναι ο μέγας χορηγός της Scuderia. Λέτε να είναι τυχαία και η φημολογούμενη μετακίνηση του Φερνάντο Αλόνσο στην Ferrari από το επόμενο έτος;

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις