ΛΑ.Ο.Σ.: Ο κόσμος έχει μνήμη και στις 7 Ιουνίου θα το αποδείξει

Κυριακή, 10 Μαΐου 2009 14:29
UPD:16:09
A- A A+

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης να σχολιάσει το πολιτικό σκηνικό μετά το κλείσιμο της Βουλής δήλωσε:

«Όταν τα "δύο μεγάλα παιδιά" της Βουλής παίζουν, τότε έχω την αίσθηση ότι όλα είναι σαθρά», εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κληθείς να σχολιάσει την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα.

«Ούτε η πολιτική σοβαρότητα του κ. Παπανδρέου τις τελευταίες μέρες στη Βουλή, ούτε τα πολιτικά σύμβολα του κ. Καραμανλή βοηθούν στην ανάλυση των πραγματικών προβλημάτων που έχει η χώρα.

Πάμε στις Ευρωεκλογές, τα σκάνδαλα παραγράφηκαν και νομίζουν ότι ο κόσμος ξεχνάει.

Ο κόσμος έχει μνήμη και στις 7 Ιουνίου θα το αποδείξει», υπογράμμισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε: «Το σφιχταγκάλιασμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ με τα σκάνδαλα, με τη μη διαφανή συμπεριφορά τους και με την επιχείρηση κουκουλώματος, οδηγούν τα ποσοστά και των δύο κομμάτων στην κατρακύλα.

Χέρι -χέρι έχουν πιαστεί και τα δύο κόμματα στον χορό των σκανδάλων, σέρνοντας την Ελλάδα στην περιπέτεια και την ανυποληψία. Αυτό ακριβώς είναι το αποτέλεσμα που συνάγεται από τις δημοσκοπήσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή