Πολιτική
Κυριακή, 10 Μαΐου 2009 14:29

ΛΑ.Ο.Σ.: Ο κόσμος έχει μνήμη και στις 7 Ιουνίου θα το αποδείξει

«Όταν τα "δύο μεγάλα παιδιά" της Βουλής παίζουν, τότε έχω την αίσθηση ότι όλα είναι σαθρά», εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κληθείς να σχολιάσει την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα. «Ο κόσμος έχει μνήμη και στις 7 Ιουνίου θα το αποδείξει».

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης να σχολιάσει το πολιτικό σκηνικό μετά το κλείσιμο της Βουλής δήλωσε:

«Όταν τα "δύο μεγάλα παιδιά" της Βουλής παίζουν, τότε έχω την αίσθηση ότι όλα είναι σαθρά», εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κληθείς να σχολιάσει την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα.

«Ούτε η πολιτική σοβαρότητα του κ. Παπανδρέου τις τελευταίες μέρες στη Βουλή, ούτε τα πολιτικά σύμβολα του κ. Καραμανλή βοηθούν στην ανάλυση των πραγματικών προβλημάτων που έχει η χώρα.

Πάμε στις Ευρωεκλογές, τα σκάνδαλα παραγράφηκαν και νομίζουν ότι ο κόσμος ξεχνάει.

Ο κόσμος έχει μνήμη και στις 7 Ιουνίου θα το αποδείξει», υπογράμμισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε: «Το σφιχταγκάλιασμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ με τα σκάνδαλα, με τη μη διαφανή συμπεριφορά τους και με την επιχείρηση κουκουλώματος, οδηγούν τα ποσοστά και των δύο κομμάτων στην κατρακύλα.

Χέρι -χέρι έχουν πιαστεί και τα δύο κόμματα στον χορό των σκανδάλων, σέρνοντας την Ελλάδα στην περιπέτεια και την ανυποληψία. Αυτό ακριβώς είναι το αποτέλεσμα που συνάγεται από τις δημοσκοπήσεις».