ΑΣΕΠ: Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο πίνακας του τεστ δεξιοτήτων

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009 15:03
UPD:15:10
A- A A+

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο οριστικός πίνακας βαθμολογίας της ειδικής γραπτής δοκιμασίας (τεστ γενικών γνώσεων & δεξιοτήτων) του ΑΣΕΠ. Για πρακτικούς λόγους, διευκρινίζεται, η δημοσίευση έγινε τμηματικά σε 19 διαφορετικά ΦΕΚ, ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.asep.gr .

Από την ανεξάρτητη Αρχή σημειώνεται ότι το κριτήριο της ειδικής γραπτής δοκιμασίας θα προσμετράται στις προκηρύξεις που θα εκδίδονται ή θα εγκρίνονται εφεξής από το ΑΣΕΠ βάσει του άρθρου 18 του Ν. 2190/1994, θα αναφέρεται δε ρητά και στο κείμενο των ανωτέρω προκηρύξεων.

Επισημαίνεται πως προκειμένου να προσμετράται η μοριοδότηση του κριτήριου της ειδικής γραπτής δοκιμασίας στη συνολική βαθμολογία των υποψηφίων, θα πρέπει ο κάθε υποψήφιος να αναγράφει την επίδοσή του στο σχετικό σημείο της αίτησης και να επισυνάπτει σε αυτήν ως αποδεικτικό, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του σχετικού ΦΕΚ καθώς και της σελίδας στην οποία αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η βαθμολογία του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή