Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2009 13:56
UPD:14:52

κεντρική απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, στο ύψος της οδού Εγνατία, από την Ένωση Δημιοσιουπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ).

A- A A+

Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ, με κύρια αιτήματα τη χρηματοδότηση του Ταμείου Πρόνοιας και του ΟΠΑΔ, αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις και ενιαία μόνιμη εργασιακή σχέση στο δημόσιο.

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, στο ύψος της οδού Εγνατία, από την Ένωση Δημιοσιουπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ).

Οι διαδηλωτές κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και κατέληξαν έξω από το κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης όπου επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Έξω από το υπουργείο κατέληξε επίσης, η πορεία των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ και του συνδικάτου οικοδόμων, οι οποίοι πραγματοποίησαν νωρίτερα δύο απεργιακές συγκεντρώσεις, στην πλατεία Αγίας Σοφίας και έξω από τα γραφεία διοίκησης του ΙΚΑ, στην πλατεία Αριστοτέλους, αντίστοιχα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή