ΣτΕ: Απορρίφθηκε η αίτηση Μάνου για τον τηλεοπτικό χρόνο

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009 19:41
UPD:28/05/2009 15:40
A- A A+

Απερρίφθη από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση την οποία είχε υποβάλει η «Δράση» ζητώντας να ανασταλούν προσωρινά οι αποφάσεις του υπουργού Εσωτερικών για την κατανομή του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού χρόνου στα κόμματα κατά την προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου 2009.

Η Ολομέλεια του ΣτΕ απέρριψε την αίτηση του κ. Μάνου για λόγους δημοσίου συμφέροντος, οι οποίοι δεν επιτρέπουν την αναστολή των αποφάσεων του υπουργού Εσωτερικών, καθώς έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και ορισμένα κόμματα έχουν κάνει χρήση (ολική ή μερική) του δωρεάν τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού χρόνου που τους έχει διατεθεί. Η Ολομέλεια αναμένεται να δημοσιεύσει αύριο, 28 Μαΐου 2009, την απόφασή της.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Δ' Τμήμα του ΣτΕ παρέπεμψε λόγω σπουδαιότητας στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου την αίτηση του κόμματος «Δράση» και του κ. Μάνου, με την οποία ζητούν την ακύρωση των ίδιων αποφάσεων του υπουργού Εσωτερικών. Η εκδίκαση της αίτησης αυτής θα προσδιοριστεί στο νέο δικαστικό έτος το οποίο ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου 2009.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή