Φίμωση καταγγέλλει η «Δράση»

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009 17:40
A- A A+

Τον αποκλεισμό της προβολής των θέσεων της «Δράσης» από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, κατήγγειλαν σε συνέντευξη Τύπου οι κ.κ. Στ. Μάνος και Β. Κοντογιαννόπουλος.

H συνέντευξη πραγματοποιήθηκε εν όψει της αναμενόμενης σήμερα το απόγευμα απόφασης της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας μετά από προσφυγή της «Δράσης» για την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών με την οποία ορίστηκε ο χρόνος προβολής των κομμάτων στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Για φασιστικές λογικές και καρτέλ των μεγάλων κομμάτων που στηρίζουν την απόφαση του κ. Παυλόπουλου, έκανε λόγο ο κ. Μάνος αναφερόμενος στη σχετική ρύθμιση.

Πρόσθεσε δε ότι με τον τρόπο αυτό φιμώνεται ό,τι καινούργιο δημιουργείται στον τόπο και ότι είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να γνωρίζει τις πολιτικές διεργασίες που συντελούνται στην Ελλάδα.

Σημείωσε επίσης ότι στη ΝΔ, ως το ισχυρότερο κοινοβουλευτικό κόμμα, έχουν δοθεί 3.500 λεπτά διαφημιστικού χρόνου και στο μικρότερο κοινοβουλευτικό κόμμα 1.400 λεπτά, ενώ στη Δράση μόλις 2 λεπτά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του κ. Β. Κοντογιαννόπουλου, ο οποίος έκανε επίσης λόγο για έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας και καρτέλ κομμάτων, τα οποία εμποδίζουν την προβολή νέων προσπαθειών.

Αναφερόμενος στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο, και την ευθύνη γι’ αυτό έχουν τα δυο μεγάλα κόμματα. Πρόσθεσε ότι είναι πλέον ώρα να απεγκλωβιστούμε από αυτή την κατάσταση, είναι ώρα να μεταβούμε από την κατάσταση των αυτοδύναμων κυβερνήσεων στις κυβερνήσεις συνεργασίας, κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή