Γ. Παπανδρέου: Ψήφος ελπίδας η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2009 21:48
UPD:22:35
A- A A+

Βέβαιος για τη νίκη του κόμματός του στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου καθώς, όπως ανέφερε, η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος ελπίδας.

Μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη επανέλαβε πως καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη, «γιατί η νέα πορεία μας χρειάζεται όλους», τονίζοντας πως την Κυριακή «δίνουμε μια μεγάλη μάχη και έχουμε απέναντί μας όλες τις δυνάμεις του κατεστημένου και τα συμφέροντα που δεν αντέχουν ένα κράτος δικαίου». Η νίκη της 7ης Ιουνίου, πρόσθεσε, θα είναι νίκη εκείνων που αδικήθηκαν, αγνοήθηκαν και περιφρονήθηκαν από την πολιτική της δεξιάς, που τους έβαλε στο περιθώριο της κοινωνίας.

Βάλλοντας για άλλη μία φορά κατά της ΝΔ, υποστήριξε πως η ψήφος στο κυβερνών κόμμα θα σήμαινε ψήφο σε αυτούς που βύθισαν την Ελλάδα στην κρίση, σε αυτούς που επενδύουν στο ψέμα, στην πόλωση και στη συκοφαντία και ζήτησε από τον κ. Καραμανλή να μιλήσει «για μία φορά με ειλικρίνεια» και να πει ποιους νέους φόρους ετοιμάζεται να επιβάλλει μετά τις ευρωεκλογές.

Συνεχίζοντας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδιαφόρησε για τη Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα, προδίδοντας την εμπιστοσύνη του Βορειοελλαδίτη με το χειρότερο τρόπο. Απευθυνόμενος και πάλι στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι όπως είπε, ένιωσαν προδομένοι από τις πολιτικές της κυβέρνησης, σημείωσε ότι ο αγώνας του ΠΑΣΟΚ είναι και δικός τους αγώνας, «είναι ο αγώνας για να απαλλαγούμε από την βαρβαρότητα που ζούμε σήμερα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή