F1: Η λίστα εμπλουτίζεται…

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2009 21:50
A- A A+

Κάθε μέρα γίνεται γνωστή και μία νέα εταιρεία η οποία έχει υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 του 2010. Η νέα παρουσία ακούει στο όνομα N. Τechnology και ανήκει στην ιταλική εταιρεία MSC Organisation, γνωστή στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού λόγω των πολλών και σημαντικών δραστηριοτήτων της.

Στο βιογραφικό της συγκαταλέγονται τρεις συνεχής τίτλοι με την Αlfa Romeo στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τουρισμού (2001-2003) και η τρίτη θέση για τρία διαδοχικά έτη στη βαθμολογία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τουρισμού (2005-2007, με Alfa Romeo και Honda).

Στο δυναμικό της MSC Organisation συγκαταλέγονται σημαντικά και έμπειρα στελέχη από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο πρόεδρος του Eurosport Αντζελο Κοντινιόνι, οι ιδρυτές της N. Technology Μάουρο Σιπζ και Μόνικα Μπρέγκολι και ο τεχνικός διευθυντής και πρώην αγωνιστικός διευθυντής της Trident Racing Αλεσάντρο Μπράβι.

Προς το παρόν η ιταλική ομάδα δεν έχει προβεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον τρόπο οργάνωσή της καθώς περιμένει να εγκριθεί η αίτησή της από τη FIA στις 12 Ιουνίου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις