Πολιτική ανάπαυλα πριν από την αυριανή μάχη

Σάββατο, 06 Ιουνίου 2009 14:57
UPD:15:02
A- A A+

Πολιτική ανάπαυλα σήμερα, μία ημέρα πριν από τη μάχη των Ευρωεκλογών για τους αρχηγούς των κομμάτων. Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Παρόντες ήταν όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, τους οποίους ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε για τον αγώνα που έδωσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Ο πρωθυπουργός έδωσε τις ευχές του και στη κα Μαριέτα Γιαννάκου, η οποία σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Παρόντες ήταν όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, τους οποίους ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε για τον αγώνα που έδωσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Ο πρωθυπουργός έδωσε τις ευχές του και στη κα Μαριέτα Γιαννάκου, η οποία σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

Γεύμα σε δημοσιογράφους σε ταβέρνα του Θησείου παραχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου, που συνοδευόταν από τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπακωνστανίνου και το Γραμματέα του εθνικού συμβουλίου του κόμματος Γιάννη Ραγκούση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή