Πολιτική
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2009 14:57

Πολιτική ανάπαυλα πριν από την αυριανή μάχη

Πολιτική ανάπαυλα σήμερα, μία ημέρα πριν από τη μάχη των Ευρωεκλογών για τους αρχηγούς των κομμάτων. Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Γευματισε στο Θησείο ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πολιτική ανάπαυλα σήμερα, μία ημέρα πριν από τη μάχη των Ευρωεκλογών για τους αρχηγούς των κομμάτων. Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Παρόντες ήταν όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, τους οποίους ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε για τον αγώνα που έδωσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Ο πρωθυπουργός έδωσε τις ευχές του και στη κα Μαριέτα Γιαννάκου, η οποία σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Παρόντες ήταν όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, τους οποίους ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε για τον αγώνα που έδωσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Ο πρωθυπουργός έδωσε τις ευχές του και στη κα Μαριέτα Γιαννάκου, η οποία σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

Γεύμα σε δημοσιογράφους σε ταβέρνα του Θησείου παραχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου, που συνοδευόταν από τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπακωνστανίνου και το Γραμματέα του εθνικού συμβουλίου του κόμματος Γιάννη Ραγκούση.