Η ατζέντα της ημέρας

Τρίτη, 07 Ιουλίου 2009 06:01
UPD:08:12
A- A A+

* Μετ' εμποδίων οι συναλλαγές στα ΚΕΠ, λόγω της 48ωρης απεργίας που κήρυξαν από χθες οι εργαζόμενοι.

* Στις 10:30 π.μ. ευρεία σύσκεψη του υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, για το ντόπινγκ.

* Στις 11 π.μ. επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λουκουρέντζου στις αποθήκες του Οργανισμού Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων, παρουσία του προέδρου του ΟΕΔΒ και του Συλλόγου Εργαζομένων.

* Στις 11 π.μ. στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων ημερίδα με θέμα: «Δακοκτονία και Περιβάλλον», στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ελαιοπαραγωγών.

* Στις 11:30 π.μ. συνεργασία του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σωτήρη Χατζηγάκη.

* Στις 11:30 π.μ. στο υπουργείο Ανάπτυξης, συνέντευξη Τύπου του υπουργού, Κωστή Χατζηδάκη με θέμα την παρουσίαση των βασικών διατάξεων του νομοσχεδίου: «Μέτρα για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης».

* Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου του υφυπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την προκήρυξη της υποβολής προγραμμάτων αναπτυξιακής συνεργασίας για το έτος 2009.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η καθιερωμένη συνάντηση του δημάρχου, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, με τους δημοσιογράφους.

* Στη 1 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο.

* Στις 2 μ.μ. στη Βουλή συνάντηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Αλαβάνου με το προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ, κατόπιν αιτήματος της Ομοσπονδίας.

* Στις Βρυξέλλες βρίσκεται και σήμερα δεύτερη ημέρα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη συνεδρίαση του Ecofin. Χθες ο κ. Παπαθανασίου συμμετείχε στο συμβούλιο Eurogroup.

* Από σήμερα 7 έως τις 12 Ιουλίου συμμετοχή της κανονιοφόρου «Νικηφόρος» στην άσκηση «Breeze 2008» που θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας εντός των χωρικών υδάτων της Βουλγαρίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή