Πολιτική
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2009 06:01

Η ατζέντα της ημέρας

* Μετ' εμποδίων οι συναλλαγές στα ΚΕΠ, λόγω της 48ωρης απεργίας που κήρυξαν από χθες οι εργαζόμενοι.

* Στις 10:30 π.μ. ευρεία σύσκεψη του υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, για το ντόπινγκ.

* Στις 11 π.μ. επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λουκουρέντζου στις αποθήκες του Οργανισμού Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων, παρουσία του προέδρου του ΟΕΔΒ και του Συλλόγου Εργαζομένων.

* Στις 11 π.μ. στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων ημερίδα με θέμα: «Δακοκτονία και Περιβάλλον», στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ελαιοπαραγωγών.

* Στις 11:30 π.μ. συνεργασία του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σωτήρη Χατζηγάκη.

* Στις 11:30 π.μ. στο υπουργείο Ανάπτυξης, συνέντευξη Τύπου του υπουργού, Κωστή Χατζηδάκη με θέμα την παρουσίαση των βασικών διατάξεων του νομοσχεδίου: «Μέτρα για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης».

* Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου του υφυπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την προκήρυξη της υποβολής προγραμμάτων αναπτυξιακής συνεργασίας για το έτος 2009.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η καθιερωμένη συνάντηση του δημάρχου, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, με τους δημοσιογράφους.

* Στη 1 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο.

* Στις 2 μ.μ. στη Βουλή συνάντηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Αλαβάνου με το προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ, κατόπιν αιτήματος της Ομοσπονδίας.

* Στις Βρυξέλλες βρίσκεται και σήμερα δεύτερη ημέρα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη συνεδρίαση του Ecofin. Χθες ο κ. Παπαθανασίου συμμετείχε στο συμβούλιο Eurogroup.

* Από σήμερα 7 έως τις 12 Ιουλίου συμμετοχή της κανονιοφόρου «Νικηφόρος» στην άσκηση «Breeze 2008» που θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας εντός των χωρικών υδάτων της Βουλγαρίας.