ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο ΥΠΟΙΟ

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009 18:28
A- A A+

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Ε/2007 (ΦΕΚ 327/11.10.2007, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν την πλήρωση εννέα θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (Κεντρική Υπηρεσία).

Αναλυτικότερα, οι θέσεις προκηρύχθηκαν ως εξής: α) τέσσερις θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών ή Διεθνής Οικονομία και Οικονομική Πολιτική» [Κωδικός θέσης:10002] και β) πέντε θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο «Marketing ή Λογιστική ή Χρηματοοικονομική Ανάλυση ή Μακροοικονομική Ανάλυση και Οικονομετρία» [Κωδικός θέσης:10003].

Οι σχετικοί πίνακες έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και απεστάλησαν για ανάρτηση στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών.

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Τρίτη 21/7 έως και Πέμπτη 30/7.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την επί της ουσίας κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή