F1: Ο ένας έφυγε ο άλλος μένει…

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009 20:10

H Τoro Rosso είναι ευχαριστημένη από την απόδοση του Σεμπαστιέν Μπουέμι.

A- A A+

Μπορεί η Scuderia Toro Rosso να μην έμεινε ευχαριστημένη από την απόδοση του Σεμπαστιέν Μπουρντέ και να τον… απέλυσε, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον έτερο πιλότο της Σεμπαστιέν Μπουέμι.

Όπως άφησε να εννοηθεί το «αφεντικό» της STR, Φραντζ Τοστ, ο «ρούκι» Ελβετός πιλότος πιθανόν να παραμείνει στην ομάδα μετά το τέλος της φετινής χρονιάς.

Η Toro Rosso δείχνει ικανοποιημένη από τα μέχρι στιγμής δείγματα που έχει δώσει ο 20χρονος πιλότος αν και διανύει την πρώτη χρονιά στην F1. O Τοστ θεωρεί ότι οι συνθήκες για το Μπουέμι ήταν αρκετές δύσκολες, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν καταργηθεί οι δοκιμές εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου.

«Δεν μπορείς να τα έχεις όλα, από την μία πλευρά κερδίζουμε χρήματα λόγω της απουσίας δοκιμών, αλλά από την άλλη οι νέοι οδηγοί πραγματικά υποφέρουν», δήλωσε ο Τοστ, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο νεαρός Ελβετός θα είναι στο σύνολό του έτοιμος για το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής, ο 20χρονος πιλότος έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα και στη μεταξύ τους μονομαχία με το Μπουρντέ, θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν ένα σκαλοπάτι πιο πάνω.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις