Θετικά μηνύματα για την υγεία του Μάσα

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009 13:31
REUTERS/BELA SZANDELSZKY

A- A A+

Η κατάσταση του Φελίπε Μάσα παραμένει κρίσιμη, αλλά είναι θετικό ότι ο Βραζιλιάνος οδηγός της F1 ανταποκρίνεται στους γιατρούς αν και ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η υγεία του, δεν παρουσιάζει επιπλοκές. Στήριξη από Μπαρικέλο.

Ο πιλότος της Φόρμουλα 1 παραμένει στο στρατιωτικό νοσοκομείο ΑΕΚ της Βουδαπέστης και όπως έγινε γνωστό μπορεί και κουνάει -έστω ελαφρά- πόδια και χέρια.

Ο 28χρονος οδηγός αρχίζει να συνέρχεται σιγά – σιγά όπως επισήμανε και ο υπουργός Αμυνας της Ουγγαρίας, Ίστβαν Μποτσκάι «συνέρχεται όλο και πιο συχνά πλέον και μπορεί να επικοινωνήσει αρκετά, αντιδρώντας στην ομιλία προς αυτόν. Είμαστε αισιόδοξοι κι ελπίζουμε να έχει ξεκινήσει η ανάρρωση».

Αύριο θα φανεί αν ο Μάσα μπορεί χωρίς μηχανική υποστήριξη να συνεχίσει την ανάρρωσή του. Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο συμπατριώτης του, Ρούμπεν Μπαρικέλο, από το μονοθέσιο του οποίου έφυγε το αντικείμενο που χτύπησε τον Μάσα στο κεφάλι. «Οι σκέψεις μου αυτή τη στιγμή είναι με τον Φελίπε και την οικογένειά του που είναι πολύ κοντινοί φίλοι μου και ελπίζω να γίνει καλά το γρηγορότερο δυνατόν», δήλωσε ο Μπαρικέλο.

Ο Μάσα υποβλήθηκε την Κυριακή (26/7) σε αξονική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι δεν έχει προκληθεί ζημιά στον εγκέφαλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις