Τεν Κάτε: Είμαστε έτοιμοι

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009 21:08
UPD:22:26
A- A A+

Με πολύ καλή διάθεση εμφανίστηκε στην σημερινή (Δευτέρα 27/07) συνέντευξη Τύπου ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

«Είχαμε τέσσερις εβδομάδες προετοιμασία, για το παιχνίδι αυτό ναι είμαστε έτοιμοι», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Για το ποιος θα πάρει τη θέση του Μουν δήλωσε: «Μπορεί να είναι ο Βύντρα μπορεί να είναι ο Μαχλέλης μπορεί να είναι ο Μπιέρσμιρί. Έχουμε λύσεις. Ακόμα και ο Γκάμπριελ, μπορεί σ' αυτή την θέση με σκοπό να έχουμε κάτω την μπάλα».

Σε ερώτηση για την τακτική που θα ακολουθήσει στο πρώτο ματς, σχολίασε: «Έχω ραντεβού σε πέντε λεπτά με τον προπονητή της Σπάρτα να του πως τι θα κάνω. ΓιΆ αυτό βιαστείτε».

Που εντοπίζει τις διαφορές ανάμεσα στην φετινή και την περυσινή Σπάρτα: «Έχει διαφορετικό προπονητή, αλλά δεν έχει πολλές αλλαγές. Η Σπάρτα κρατάει καλά την μπάλα. Επειδή κερδίσαμε πέρσι δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το κάνουμε και φέτος αυτό. Θα έχουμε αρκετά προβλήματα. Αλλά νομίζω η ομάδα μου είναι έτοιμη».

Τέλος, για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και το που μπορεί να φτάσει η ομάδα του δήλωσε: «Δεν είμαι σε θέση να τονίσω τους στόχους. Ωστόσο φέτος ήρθαν άλλοι παίκτες, πιο ποιοτικοί, που θέλουν ωστόσο χρόνο. Αφού δαγκώσαμε λίγο... θέλουμε να ξαναζήσουμε τέτοιες εμπειρίες, θα θέλουμε να περάσουμε ακόμα τέτοιες στιγμές».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις