Καραγκούνης: Ξέρουμε τι μας περιμένει

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009 22:01
A- A A+

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτα Πράγας.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» τόνισε πως παρόλο που οι περισσότεροι θεωρούν τους «πράσινους» φαβορί εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Για το ότι οι Τσέχοι θεωρούν φαβορί τους «πράσινους» σχολίασε: «Αυτό δεν μας επηρεάζει, εμείς ήρθαμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ξέρουμε πως δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα. Μόνο το γεγονός ότι πέρυσι την αντιμετωπίσαμε στον δεύτερο προκριματικό φέτος στον τρίτο λέει πολλά. Ξέρουμε τι μας περιμένει».

«Είναι καλό που όσες φορές ήρθαμε εδώ, καταφέραμε να κερδίσουμε. Κάθε παιχνίδι έχει όμως την δική του ιστορία και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Αυτό είναι ένα καινούριο παιχνίδι, μακάρι να συνεχιστεί η παράδοση και να φύγουμε πάλι νικητές από εδώ. Με αυτόν τον στόχο θα κατέβουμε να παίξουμε», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν υπάρχουν φαβορί, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Πέρσι μπορεί να κερδίσαμε την Σπάρτα δύο φορές, αλλά στη ρεβάνς δεν περάσαμε καθόλου καλά. Μας περιμένουν δυσκολίες», δήλωσε ο «τυπάρας» που στη συνέχεια έκανε σύγκριση του περυσινού Παναθηναϊκού με τον φετινό:

«Έχουν έρθει κάποιοι νέοι παίκτες, οι οποίοι είναι αξιόλογοι. Όλοι θέλουμε να πάμε καλύτερα. Όλα φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Φιλοδοξία μας είναι να είμαστε φέτος καλύτεροι, παρότι πέρσι στο Τσάμπιονς Λιγκ κάναμε καλή πορεία».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις