To Δεκαπενταύγουστο γιορτάζουν και οι πολιτικοί αρχηγοί

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2009 10:48
A- A A+

Στην Ιθάκη αναμένεται να βρεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος θα παραστεί στη θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαρδελάκι.

Την Κομοτηνή θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής όπου θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία για την Κοίμηση της Παναγίας στον ιερό ναό Θεοτόκου της θρακικής πόλης. Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της Παλαιάς Νομικής Σχολής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Α. Παπανδρέου θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Πάρο, όπου πραγματοποιεί ολιγοήμερες διακοπές.

Στη Νέα Μάκρη θα βρίσκεται το Δεκαπενταύγουστο η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στα Χανιά ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος και στην Αθαμανία ¶ρτας, τόπο καταγωγής του, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης θα αναμένεται να μεταβεί στον ιερό ναό Παναγίας στην Αρκίτσα του Ν. Φθιώτιδας, όπου θα παρακολουθήσει την πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο όρος, οι οποίες πραγματοποιούνται παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή