F1: Όλα είναι ανοιχτά λέει ο Θέισεν

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009 18:48
A- A A+

Η BMW Sauber έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από τη Formula1 στο τέλος της σεζόν, ωστόσο ο Μάριο Θέισεν προσπαθεί να σώσει την ομάδα του, όπως δήλωσε και ο ίδιος λέγοντας ότι όλα είναι ανοιχτά, έπειτα από την αποτυχία του Πίτερ Ζάουμπερ, ο οποίος έχει το 20% της ομάδας, να βρει νέο ιδιοκτήτη, αφού οι απαιτήσεις της BMW είναι μεγάλες.

Ο Μάριο Θέισεν προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τη BMW, που ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι θα αποχωρήσει από τη Formula1 στο τέλος της σεζόν. Ο Γερμανός δήλωσε ότι η αίτηση συμμετοχής για το 2010 έχει γίνει με αυτό το όνομα και ότι αναμένεται η απόφαση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. «Περιμένουμε για την απόφαση. Εμείς έχουμε κάνει την αίτηση και περιμένουμε να δούμε αν η FIA τη δεχτεί. Δεν χρειαζόταν να παρουσιάσουμε συμβόλαιο με προμηθευτεί κινητήρα αλλά δώσαμε ενδείξεις ότι βρισκόμαστε σε συνομιλίες με διάφορους κατασκευαστές και θα υπάρξει κάποια λύση.

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να διατηρήσουμε εν ζωή την ομάδα υπό νέα ηγεσία και αυτό δεν μπορεί να γίνει σε λίγες ημέρες. Επομένως, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος γιατί δεν είναι εύκολο», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας και πρόσθεσε ότι όλα είναι ανοιχτά. «Όλα είναι ανοιχτά αλλά δεν το σκέφτομαι αυτό. Η πρώτη προτεραιότητα είναι να εξασφαλίσουμε το μέλλον της ομάδας και μετά το τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει με εμένα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις