Χάμιλτον: Δεν είχαμε εξάρτημα

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009 19:22
A- A A+

Ο Λιούις Χάμιλτον στάθηκε άτυχος στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Βαλένθια, αφού κατέστρεψε τη νέα εμπρός πτέρυγα και μετά μπήκε στα πιτ για να επιδιορθωθεί από τους μηχανικούς της McLaren. Όμως, αυτό δεν έγινε ποτέ, καθώς δεν υπήρχε εξάρτημα, όπως δήλωσε ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής. Στο ρυθμό που είχε σήμερα στην πίστα αρκέστηκε ο Χέικι Κοβαλάινεν.

Μια ατυχία στέρησε την ευκαιρία στον Λιούις Χάμιλτον να κάνει έναν ακόμα γρήγορο γύρο στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Βαλένθια. Ο Βρετανός χτύπησε την εμπρός πτέρυγα και μετά πήγε στο γκαράζ της McLaren, όπου έμεινε για αρκετή ώρα, ώστε οι μηχανικοί της ομάδας να το φτιάξουν. Ωστόσο, αυτό δεν μπορούσε να γίνει, από τη στιγμή που δεν υπήρχε άλλο εξάρτημα, όπως δήλωσε ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής. «Ακούμπησα στον τοίχο, αλλά δεν συγκρούστηκα στην πραγματικότητα.

Απλά γρατζούνισα την εμπρός πτέρυγα, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να το επιδιορθώσουμε, καθώς δεν είχαμε άλλο εξάρτημα. Ελπίζω, να έχουμε ένα καινούριο αύριο, αλλιώς θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, δεν έχουμε πολλά πράγματα στη διάθεσή μας. Δεν αισθάνθηκα καλά με το μονοθέσιο το πρωί, αλλά οι αλλαγές που κάναμε ανάμεσα στις περιόδους ήταν θετικές. Στον τελευταίο μου γύρο, ήμουν έξι δέκατα πάνω και ήδη ήμουν καλύτερα, έτσι αισθάνομαι καλά για την Κυριακή. Είναι κρίμα που χάσαμε πολύ χρόνο στην πίστα, αλλά νομίζω ότι θα είμαστε εντάξει αύριο, αυτός ο χρόνος μπορεί να ανακτηθεί», είπε ο Χάμιλτον.

Από την πλευρά του ο Χέικι Κοβαλάινεν στάθηκε στο ρυθμό που είχε στις σημερινές δοκιμές. «Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση σήμερα. Πραγματοποιήσαμε το ίδιο πρόγραμμα που είχαμε σχεδιάσει και το μονοθέσιο ήταν καλό. Για μένα, αυτή ήταν καλύτερη αρχή από ότι στην Ουγγαρία και αισθάνομαι ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο ρυθμός είναι πολύ σφικτός μπροστά, αλλά νομίζω ότι είμαστε κοντά. Τώρα πάμε στην αυριανή ημέρα απόλυτα συγκεντρωμένοι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις