Αλόνσο: Αυτά συμβαίνουν

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009 20:57
A- A A+

Ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν ο κυρίαρχος της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών της Βαλένθια, όμως είχε και μια σύγκρουση με τον Νικ Χάιντφελντ και γι' αυτό είπε ότι αυτά συμβαίνουν και πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί είτε σε ελεύθερες δοκιμές είτε σε αγώνα. Ο Ρομάν Γκροζάν τόνισε ότι έκανε τα πάντα για να πετύχει καλούς χρόνους.

Με μια απίστευτη ταχύτητα και έναν εκπληκτικό χρόνο ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν ταχύτερος στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών δείχνοντας ότι όλα βαίνουν καλώς για τη Renault, όμως είχε και μια σύγκρουση με τον Νικ Χάιντφελντ. Για το γεγονός αυτό ο Ισπανός τόνισε ότι ένα τέτοιο περιστατικό μπορεί να συμβεί και σε αγώνα και σε ελεύθερες δοκιμές. «Ήταν θετική ημέρα για εμάς. Γράψαμε κάποιους καλούς χρόνους και το μονοθέσιο απέδωσε καλά από το ξεκίνημα της πρώτης περιόδου.

Δουλέψαμε στο στήσιμο κατά τη διάρκεια της ημέρας και τώρα είμαστε πιο χαρούμενοι με αυτό που έχουμε, επίσης νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση για το υπόλοιπο διήμερο. Το περιστατικό με τον Νικ Χάιντφελντ το απόγευμα ήταν κανονικό συμβάν που μπορεί να συμβεί σε αγώνα ή ελεύθερες δοκιμές. Αύριο, θα δοκιμάσουμε τα πάντα για να είμαστε στην πρώτη σειρά του γκριντ με στόχο τους βαθμούς για την Κυριακή», είπε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Τέλος, ο Ρομάν Γκροζάν αρκέστηκε στο να πει ότι έβαλε τα δυνατά του σήμερα και ότι έχει σκοπό να συνεχίσει έτσι. «Η ημέρα πήγε αρκετά καλά. Η πρώτη ημέρα με το νέο μονοθέσιο είναι πάντα περίεργη, αλλά έκανα ότι μπορούσα. Το ότι είχα συνεχώς τον Φερνάντο δίπλα μου με βοήθησε να προσεγγίσω καλύτερα τις περιόδους. Έτσι νομίζω ότι σήμερα κάναμε σημαντική πρόοδο και αύριο σκοπεύω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις