H Ferrari διαψεύδει τα περί επιστροφής του Σουμάχερ

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009 16:10
REUTERS /ALBERT GEA

A- A A+

Ο Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να συνεχίζει την εκγύμνασή του, προκειμένου να είναι έτοιμος σε περίπτωση που χρειαστεί να βρεθεί στη θέση του τραυματία Φελίπε Μάσα, όμως στη Ferrari το αρνούνται κατηγορηματικά ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Γερμανός στις πίστες, καθώς ο Στέφανο Ντομενικάλι θεωρεί δύσκολη την επιστροφή του.

Μετά τον τραυματισμό του Φελίπε Μάσα στην Ουγγαρία ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε κληθεί από τη Ferrari να τον αντικαταστήσει έως ότου ο Βραζιλιάνος επιστρέψει στις πίστες, όμως οι πόνοι που είχε στον αυχένα και στη συνέχεια οι γιατροί που τον εξέτασαν δεν του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει το... comeback στην ενεργό δράση. Ωστόσο, ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής συνεχίζει την εκγύμνασή του, ώστε να είναι έτοιμος σε περίπτωση που του ζητηθεί να μπει στη θέση του αντικαταστάτη αντί του Λούκα Μπαντοέρ που είναι αυτή τη στιγμή.

Παρά ταύτα, στη Scuderia αρνούνται κατηγορηματικά ότι θα υπάρξει το ενδεχόμενο της επιστροφής του «Σούμι», όπως είπε σε δηλώσεις του ο Στέφανο Ντομενικάλι. «Είμαι χαρούμενος που προπονείται αλλά μπορώ να σας αποκλείσω κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει φέτος ως οδηγός. Η επιστροφή θα ήταν δύσκολη και για τον Μίκαελ, καθώς πρόκειται για μία απαιτητική πίστα που θα ήταν και για εκείνον άγνωστη.

Προφανώς η προσέγγισή του ήταν πάντα επιθετική. Θα τα πήγαινε όμως αλήθεια καλά; Πιστεύω πως ναι, γιατί δεν θα επέστρεφε αν δεν ένιωθε σίγουρος για το επίπεδο της ανταγωνιστικότητάς του. Το πόσο καλά όμως, θα είμαι ειλικρινής, δεν το γνωρίζω», ήταν τα λόγια του διευθυντή της ομάδας του Μαρανέλο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις