F1: «Δύσκολη η τρίτη θέση για τη Ferrari»

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009 21:56
REUTERS /ALBERT GEA

A- A A+

Η Ferrari πραγματοποίησε κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, γεγονός που την έθεσε από την αρχή εκτός στόχων, και τώρα βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών πέντε βαθμούς μπροστά από τη McLaren, ωστόσο θα είναι δύσκολα να τερματίσει σε αυτή, σύμφωνα με τα λόγια του Κίμι Ραϊκόνεν.

Ο στόχος της Ferrari αυτή τη στιγμή είναι να τερματίσει στην τρίτη θέση, καθώς έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά αυτός θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί σύμφωνα με τον Κίμι Ραϊκόνεν. «Μου αρέσει πολύ να κερδίζω αλλά ακόμα και η τρίτη θέση μπορεί να σου δώσει ωραία αίσθηση. Ξεκινήσαμε το Ευρωπαϊκό Γκραν Πρι από την έκτη θέση στο γκριντ, κάναμε καλή εκκίνηση και καταφέραμε να πάρουμε άλλη μία θέση στο βάθρο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο από αυτό.

Με τους βαθμούς που πήραμε είμαστε ακόμα μπροστά από τη McLaren στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Αυτός είναι ο στόχος μας ως ομάδα αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να τον πετύχουμε, με δεδομένο ότι έχουμε σταματήσει την εξέλιξη αυτού του μονοθεσίου και επικεντρωνόμαστε στην επόμενη σεζόν. Στους τελευταίους αγώνες ο στόχος μας θα είναι να προσπαθούμε να βρισκόμαστε στο βάθρο», δήλωσε ο Φινλανδός.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η Scuderia βρίσκεται μεν στην τρίτη θέση με 46 βαθμούς, αλλά βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς μπροστά από τη McLaren, η οποία δείχνει να έχει βελτιωθεί κατά πολύ, τη στιγμή που στο Μαρανέλο έχουν πει ότι θα σταματήσουν την εξέλιξη του φετινού μονοθεσίου.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις