Kετσπάγια: Πετύχαμε το στόχο μας

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009 00:20
UPD:00:26
A- A A+

"Περίμενα να παίξουμε καλύτερα αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν κινδυνέψαμε σε όλο το παιχνίδι, ενώ μπορούσαμε να πετύχουμε και κάποια γκολ. Σημασία έχει για εμάς ότι περάσαμε στους ομίλους. Το να κερδίζεις τέσσερις φορές στα προκριματικά και να μην δέχεσαι γκολ είναι κάτι σημαντικό. Υπάρχουν προβλήματα αλλά υπάρχουν και θετικά στοιχεία. Μετρούν και οι αντεπιθέσεις στα γκολ", τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: "Δεν μπορείς να σκοράρεις μόνο με ωραίες ενέργειες. Είναι πολύ δύσκολο σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα να ζητήσεις το θέαμα. Υπάρχουν κάποια παιδιά που ακόμη δεν έχουν βρει τον ρυθμό που θέλουν αλλά περιμένουν.

Αυτή την στιγμή πετύχαμε τον στόχο μας και αυτό θέλουμε. Δεν θα δώσω απάντηση στον κόσμο. Η ομάδα έδωσε τέσσερα παιχνίδια και κέρδισε και στα τέσσερα. Αυτή η ομάδα για να περάσει εδώ, πέρασε από άλλες ομάδες με όνειρο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς αυτό το όνειρο το πετύχαμε."

Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: "Θα ήθελα να παίζει στα χαφ ο Κυριάκος. Είχα την άνεση του σκορ για να τον δοκιμάσω εκεί. Δεν θα πω ότι δεν έπαιξε καλά γιατί ήταν κάτι καινούριο."

Για μετά την διακοπή: "Οι παίκτες θέλουν να βρουν πάλι τον περσινό τους εαυτό. Θα έχουμε δυο εβδομάδες για να βελτιώσουμε κάτι στο παιχνίδι μας. Θα υπάρχουν λάθη. Αυτά τα παιδιά θέλουν να προσφέρουν από το πρώτο παιχνίδι. Κάνουμε υπομονή και ελπίζω πως στην συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτεροι."

Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή: "Θα ήθελα αλλούς 20 παίκτες αν παίρναμε παίκτες κάθε φορά που δεν παίζουμε καλά. Έχουμε ακόμη μία εβδομάδα και δεν αποκλείεται να πάρουμε κάποιον."

Πηγή: ww.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις