Χάμιλτον: Μεγάλη βελτίωση

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009 19:20
UPD:19:21
A- A A+

Έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, ίσως το χειρότερο στην ιστορία της, η McLaren έχει κάνει σημαντική βελτίωση στους τελευταίους αγώνες, κάτι που παραδέχτηκε και ο Λιούις Χάμιλτον μετά το τέλος των δυο πρώτων περιόδων των ελεύθερων δοκιμών, μετά το αποτέλεσμα που έφερε σήμερα στη δεύτερη εξ' αυτών. «Σήμερα είμαι πιο χαρούμενος απ' ότι περίμενα. Δεν είχαμε τόσο κάθετη δύναμη όσο είχαν άλλες ομάδες, γι' αυτό δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι όσο θα έπρεπε, ειδικά στο μεσαίο κομμάτι.

Ευτυχώς, όμως, έχουμε το KERS και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να έχουμε πλεονέκτημα στο πρώτο και το τρίτο κομμάτι. Το μονοθέσιο δεν ήταν φανταστικό σήμερα, αλλά πραγματικά είχαμε μόνο μια περίοδο για να βρούμε ένα σετάπ, γι' αυτό και κάναμε κάποιες αλλαγές. Ακόμα, είναι μια μεγάλη βελτίωση σε σύγκριση με την Τουρκία ή το Σίλβερστοουν και δείχνουμε ανταγωνιστικοί, που είναι σημαντικό, γι' αυτό δεν είμαστε δυσαρεστημένοι», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Από την πλευρά του ο Χέικι Κοβαλάινεν στάθηκε στο χρόνο που χάνει σε στροφές υψηλής ταχύτητας και τόνισε ότι πρέπει να είναι έτοιμος για μια καλή θέση στις κατατακτήριες αύριο. «Πιστεύω ότι η μικρή ταχύτητα ταιριάζει περισσότερο στο μονοθέσιο μας καλύτερο από υλικό υψηλής ταχύτητας. Γι' αυτό θεωρώ ότι ακόμα χάνουμε λίγο χρόνο στις στροφές υψηλής ταχύτητας σε σύγκριση με τα πιο γρήγορα μονοθέσια.

Αλλά έχουμε κάνει κάποιες καλές βελτιώσεις σε αυτό τον τομέα και το μονοθέσιο είναι θετικό στην οδήγηση και φαίνεται να δουλεύει αρκετά καλά εδώ τριγύρω. Είμαστε ξανά στο κυνήγι, που είναι ενθαρρυντικό και δουλεύουμε σε μια δυνατή στρατηγική για τον αγώνα. Θα πρέπει να είμαστε σε θέση να παλέψουμε για μια καλή θέση στο γκριντ στις κατατακτήριες δοκιμές αύριο».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις