Φ. Αλόνσο: Διαψεύδει μετακίνηση στη Ferrari μέσα στο 2009

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2009 19:57

A- A A+

Ο Φερνάντο Αλόνσο τερμάτισε τις όποιες φήμες τον ήθελαν να μετακινείται στη Ferrari κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου και ειδικότερα στο GP της Μόντσα, ώστε να αντικαταστήσει το Λούκα Μπαντοέρ.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής χαρακτήρισε την προοπτική αυτή αδύνατη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρει τη θέση του δοκιμαστή της Ferrari στο Ιταλικό GP, ο οποίος, αντικαθιστά τον τραυματία Φελίπε Μάσα.

«Μέσα στην εβδομάδα έδειχνε ότι θα είναι (σ.σ. αντικαταστάτης του Μάσα) ο Φιζικέλα, αλλά τώρα ίσως να είναι και κάποιος άλλος. Σίγουρα όχι εγώ. Είναι αδύνατον και είμαι σίγουρος ότι η απάντηση θα είναι σίγουρα αρνητική», δήλωσε ο Ισπανός πιλότος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του.

Σε ό,τι αφορά πάντως στο μέλλον του, απέφυγε να δώσει μία σαφή απάντηση λέγοντας ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμη για το που θα είναι. Δημοσιεύματα πάντως του παρελθόντος τον έφεραν να έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ferrari για το 2010, υπογράφοντας μάλιστα και προσύμφωνο. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πάντως πέραν της Ferrari, φήμες τον φέρνουν κοντά και στη McLaren, στην οποία αγωνιζόταν το 2007.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις