Ευ. Αντώναρος: «Στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν τίποτε χειροπιαστό να πουν»

Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2009 21:10
A- A A+

Οι άναρθρες κραυγές πανικού του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια. Οι Έλληνες ξέρουν ότι δύναμη ευθύνης για τον τόπο είναι η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλήμ υπογράμμισε σε σημερινή του δήλωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

«Oι άναρθρες κραυγές πανικού του ΠΑΣΟΚ δεν κρύβουν με τίποτε την αλήθεια: Ότι η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή χαράσσει με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και ολοκληρωμένο σχέδιο το δρόμο που θα οδηγήσει τον τόπο με σιγουριά στην έξοδο από την κρίση.

Ότι ο κ. Παπανδρέου και το κόμμα του απέτυχαν παταγωδώς στη θλιβερή προσπάθειά τους να οδηγήσουν τη χώρα με την αντιθεσμική τους συμπεριφορά σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Με στόχο τι άλλο; Την εξυπηρέτηση των δικών τους μικροκομματικών συμφερόντων».

«Καιρός είναι να καταλάβουν στο ΠΑΣΟΚ ότι δεν περνάνε πια οι κοροϊδίες τους. Τέρμα οι κενολογίες. Τέρμα οι γενικότητες. Τέρμα τα ευχολόγια. Ήρθε η ώρα να καταθέσουν - όσο δύσκολο κι αν τους είναι - το πρόγραμμά τους για το μέλλον. Αλλά μάλλον - όπως συνήθως - δεν έχουν τίποτε χειροπιαστό να πουν», κατέληξε στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή