Πολιτική
Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2009 21:10

Ευ. Αντώναρος: «Στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν τίποτε χειροπιαστό να πουν»

Η κυβέρνηση Καραμανλή χαράσσει με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και ολοκληρωμένο σχέδιο το δρόμο που θα οδηγήσει τον τόπο με σιγουριά στην έξοδο από την κρίση. Αντίθετα, στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν τίποτα χειροπιαστό να πουν, τόνισε ο Ευ. Αντώναρος.

Οι άναρθρες κραυγές πανικού του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια. Οι Έλληνες ξέρουν ότι δύναμη ευθύνης για τον τόπο είναι η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλήμ υπογράμμισε σε σημερινή του δήλωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

«Oι άναρθρες κραυγές πανικού του ΠΑΣΟΚ δεν κρύβουν με τίποτε την αλήθεια: Ότι η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή χαράσσει με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και ολοκληρωμένο σχέδιο το δρόμο που θα οδηγήσει τον τόπο με σιγουριά στην έξοδο από την κρίση.

Ότι ο κ. Παπανδρέου και το κόμμα του απέτυχαν παταγωδώς στη θλιβερή προσπάθειά τους να οδηγήσουν τη χώρα με την αντιθεσμική τους συμπεριφορά σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Με στόχο τι άλλο; Την εξυπηρέτηση των δικών τους μικροκομματικών συμφερόντων».

«Καιρός είναι να καταλάβουν στο ΠΑΣΟΚ ότι δεν περνάνε πια οι κοροϊδίες τους. Τέρμα οι κενολογίες. Τέρμα οι γενικότητες. Τέρμα τα ευχολόγια. Ήρθε η ώρα να καταθέσουν - όσο δύσκολο κι αν τους είναι - το πρόγραμμά τους για το μέλλον. Αλλά μάλλον - όπως συνήθως - δεν έχουν τίποτε χειροπιαστό να πουν», κατέληξε στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.